Stackarn´!

Följande historia (som mycket väl kan vara verklig) skickades till mig idag av dotra. Jag tycker den var lite småmysko och rolig, så jag vill därmed gärna dela med mig av denna.

- Stackars dig, sa psykiatern. Men kan du berätta för mig varför du dricker så mycket?

- Jag ska försöka att förklara, sa patienten... Jag blev förälskad i en änka som hade en vuxen dotter. Jag gifte mig med änkan och strax efter gifte sig min far med min styvdotter. Då blev min fru och jag svärföräldrar till min far. Efter en tid fick min styvmor, alltså min frus dotter, en son. Den pojken blev ju min bror eftersom han är min fars son. Men han är ju också son till min frus dotter och därför blir min fru pojkens mormor och jag blir morfar till min bror. Så fick min fru och jag en son, som blir min fars svåger. Min sons storasyster är ju även hans farmor eftersom min far är hans farfar. Min far är alltså min sons svåger eftersom hans syster är min fars fru. Jag är alltså bror till min egen son. Min son är min farmors brorson och jag är farfar till mig själv. Jag är bror till min far och samtidigt både son och far till honom. Min fru är min styvmor, mor, svägerska och styvdotter. Jag är far och son till mig själv!

- Tack, sa psykiatern. Jag förstår att du dricker, fortsätt med det...

Puh, hängde ni med? Inte jag... riktigt.

Kommentarer
Postat av: Jennifer!

Jag blir helt galen på det här. HUR kan han vara sin egens sons bror?????! Mkt fattade jag, men de???Det här kan man ju ägna några dagar åt, eller är de bara jag o Oscar?

2009-05-22 @ 19:55:55
URL: http://jennaaa.blogg.se/
Postat av: Jag

Jadu, jag orkar nog inte ens tänka. Men om ni kommer fram till något kära läsare, (om det finns några)så berätta det för oss lite trögare! =)

2009-05-22 @ 22:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0